Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss!
Ring eller mejla gärna.

AgiliTeam AB
Ullbergsvägen 3
43834 Landvetter

Tel: 0707654341
E-post: fiona@agiliteam.se

Fiona Lövdinger


Jag som äger bolaget och driver verksamheten heter Fiona Lövdinger. Jag är 25 år gammal och pluggar även på Chalmers Tekniska Högskola, inriktning Ekonomi och Produktionsteknik. Nästan all min lediga tid ägnar jag åt mina tre söta hundar (i familjen har vi fem hundar) och vi tränar och tävlar aktivt i agility. Jag började tävla runt år 2012 med familjens blandras Enya, som tävlar i klass 2.
Året 2013 köpte jag min första egna hund, en svart toypudel som heter Astelitas Bentley On The Road "Lilja". Lilja tävlar i klass 3 och debuterade i XS-small klassen 2017. Hon är en energisk, glad och galen liten hund som lever för agility :) Lilja är kvalificerad att tävla individuellt på Svenska Mästerskapen 2017 och är Svensk Agility Champion och Svensk Hopp Champion.
Jag har även en aprikos dvärgpudel som heter Jesslys Happy Feet Walk Around "Ella", född i mars 2015. Hon har tävlat sedan september 2016 och har redan hunnit kvala till klass 3 under de få månader vi tävlat. Jag och Ella blev även Distriktsmästare 2016, det var en häftig upplevelse! :) Jag & Ella är blev i början på 2017 kvalade till Svenska Mästerskapen i agility med vårt lag Fluff Power. Ella var även med på World Agility Open uttaget i Sverige och vi lyckades ta en plats i WAOs Svenska Landslag, som åkte till Nederländerna i maj och tävlade på mästerskapet. Vidare har Ella även blivit Svensk Agility Champion och Svensk Agility (hopp) Champion. Hon kvalificierade sig även att tävla individuellt på Svenska Mästerskapen 2017.

Jag & Ella var med på landslagsuttagningen 2017, och vi vann hela uttaget! Därmed är vi kvalade att tävla European Open (Italien), Nordiska Mästerskapen (Sverige), Världsmästerskapen (Tjeckien) under 2017. Det ska bli fantastiskt roligt att få representera Sverige under årets mästerskap!

I maj åkte vi på World Agility Open 2017, vårt första internationella mästerskap! Jag & Ella nollade 9/11 lopp denna helg, något jag är väldigt stolt över :) Med detta följde många fina resultat, bl.a.: WORLD TEAM CHAMPION ihop med Team Sweden, BIATHLON SILVER till mig & Ella, brons i Gambler klassen (17e plats totalt i Games Championship), Silver i Team Agility 2 och Brons i Team Speedstakes (1a plats totalt i Team Championship), Guld i Pentathlon Speedstakes (7e plats totalt i Pentathlon Championship), Silver i Biathlon agility (2a plats totalt i Biathlon Championship)!

Under Svenska Mästerskapen 2017 (första gången vi var med individuellt på SM) så lyckades jag & pudlarna få med oss två medaljer hem! Lilja tog SM-BRONS i XS klassen och Ella tog SM-GULD i small klassen! En otrolig upplevelse och jag är så himla stolt över det vi lyckats åstadkomma.

Vidare under European Open, Nordiska Mästerskapen & Världsmästerskapen 2017 har jag och Ella tagit flertalet fina placeringar och gjort många fina lopp under vårt första landslagsår. På European Open tog vi lag-silver i kvalloppen, och kvalade till den stora finalen. På NM tog vi individuellt brons och lag-guld. På VM tog vi lagguld i hoppklass.

Nytillskottet är svartvita Shetland Sheepdog valpen Humlebyns Elizabeth "Zia", född i maj 2017.

För er intresserade kan man följa mig och pudlarna och agilityäventyren på vårt instagram konto @fiona.lovdinger

 

 

Externa instruktörer

Lisa Olausson

Jag heter Lisa och är 25 år gammal och bor i Göteborg. Jag är utbildad mätningsingenjör och arbetar inom bygg och anläggningsbranschen.
Jag har alltid velat ha hund sedan jag var liten men eftersom halva min familj är allergiska så blev det ingen hund. När jag väl flyttade till Trollhättan 2013 för att studera på högskola så köpte jag mig min första hund, en mellanpudel från Stockholm.
Med min första pudel, Forsfararens Saga har jag lärt mig enormt mycket. Vi började gröna som vi båda var att gå en rallylydnadskurs för Helena Eriksson och jobbade oss upp till fortsättningsklassen ganska snabbt. Nu tränar vi mest rallylydnad på skoj men tanken är att ta oss upp till mästarklass i år. Just nu har vi en kvalificerad start i avancerad.
Samtidigt som vi körde rallylydnad började vi träna viltspår. På 3 raka öppna spår tog Saga hem sitt championat, SEVCH. Våren 2016 började vi träna agility och på hösten gjorde vi vår första start. Våren 2017 började vi tävla på allvar och i december var vi färdiga för klass 3. I år ställs vi för nya utmaningar i både agilityn och rallylydnaden.
Jag har också tränat och tävlat mina föräldrars hund, Sine Cera Circle Of Life ”Freya”. Freya är född 2015 och vi tävlar i tävlingslydnad, rallylydnad och agility. Freya har tyvärr varit sjuk under hösten 2017 vilket gjorde vårt tävlingsår kortare än vad jag hade tänkt mig men nu är hon friskförklarad och redo för att sättas igång igen.
I september 2017 kom det hem en liten mellanpudelvalp, Sine Cera Hecate. Hexa är i nuläget 7 månader och har påbörjat sina grunder i agility samt i tävlingslydnad.
Lisa är utbildad agilityinstruktör.

Lina Dahlman

Jag har växt upp med hundar och fick i ganska tidig ålder ett intresse för hundträning och hundars beteende. För ungefär 10 år sedan blev jag introducerad för agilityn och har sedan dess varit fast! Jag har tränat och tävlat mycket sedan dess med olika hundar i olika storlekar (Bordercollie, Tollare, Japansk Spets, Portugisisk Vattenhund, Schapendoes m.m.) men idag tävlar jag endast med mina sheltiesar Jackson och Ess.
Med min första hund gick jag, efter många års slit med hans rädslor för tävlingsbanan, från klass 1 till klass 3 på bara några starter och vi lyckades kvala till SM. Vi är nu kvalade till vårt fjärde SM i rad!
Jag är utbildad agilityinstruktör (A1&A2) sedan flera år tillbaka och håller kurser och privatlektioner för mitt egna företag i Göteborgsområdet med omnejd!